Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Святкові відключення»: кого горе-водії залишили без електропостачання

December 26, 2018

Поки одні жителі Херсонщини відпочивають на вихідних та відзначають державні свята, енергетики змушені ліквідовувати наслідки необережного керування автомобілями. За святкові дні до рахунку горе-водіїв додалися дві збиті електроопори.

Першими відзначилися у селі Нова Збур’ївка,  що на території обслуговування Голопристанського РЕЗу та ЕМ. Водій легкового автомобіля Chevrolet Aveo не впорався з керуванням і збив електроопору. І якщо у результаті ДТП жителі села не постраждали – електропостачання не вимикалося, то водій авта та його пасажири потрапили на лікарняне ліжко.  Четверо молодих людей, що знаходилися у авто, були госпіталізовані до районної лікарні з черепно-мозковими травмами, травмами грудної клітини та кінцівок.

Більш прихильною була доля до водія вантажівки, який у понеділок збив електроопору на території селища міського типу Комишани. Сам чоловік при зіткненні авта з опорою не постраждав, але залишив без електропостачання більше сотні жителів Комишан.

Херсонським енергетикам вдалося оперативно відновити електропостачання.

Поліція встановлює обставини обох ДТП.

Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Фото ілюстративне

Нагору